Trin 6. Indstilling af en adgangskode til beskyttelse af backupkopier

Marker afkrydsningsfeltet Aktivér adgangskodebeskyttelse, og udfyld felterne Adgangskode for adgang til backup-kopier og Bekræft adgangskoden for at beskytte adgang til backupkopier med en adgangskode.

Adgangskoden er påkrævet for at beskytte backuplageret mod uautoriseret adgang.

Programmet beder dig om at indtaste en adgangskode i følgende tilfælde: